середу, 11 березня 2020 р.

Свято творить жінка

   Напередодні Дня жінок і миру центральна бібліотека та ГО «Спілка жінок Сновщини» запросили на гостини творчих жінок та своїх партнерів.
   Їх вітали голова міської ради Олександр Медведьов, секретар міськради Наталія Самойлова, голова Спілки, редактор газети «Промінь» Олена Компанець, начальник відділу культури і туризму Наталія Добненко.
   Поетично-лірична атмосфера була створена чарівними ведучими – Тетяною Козимір та Наталією Коваленко, музичними та пісенними дарунками від працівників Будинку культури Оксани Бондаревської, Віктора Шумського, Любові Насінник, Валерія Шевардіна, Олександра Бівалькевича. Жіночу душу відкривала поезія Анни Вернової. Вражали творчі роботи Анни Герасименко, Наталії Кислої, Марини Герасименко, Лариси Пій, Ірини Артеменко, представлені на виставці «Світ очима жінки».
   Різноманітністю виробів, їх самобутністю і яскравістю притягували до себе виставка та рекламний відеоперегляд об’єднання «Майстри Сновщини».
   Презентація нового видання центральної бібліотеки «Дерев’яне мереживо Сновщини» привернула увагу до краси, що зникає – дерев’яного різьблення в оформленні фасадів, яке прийшло до нас з минулих віків.
   Жінки мали можливість отримати не тільки багато цікавої інформації, але й поспілкуватись за святковим чаюванням, придбати подарунки до свята, домовитись про подальше спілкування.




Немає коментарів:

Дописати коментар