середу, 13 жовтня 2021 р.

Лицарі українських степів

14 жовтня – значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюванням серця мільйонів українців. На свято Покрови Пречистої Богородиці, ми відзначаємо День Захисника України та День українського козацтва.
Напередодні цих визначних свят КЗ «Семенівська публічна бібліотека» провела пізнавально-ігрову програму для молоді Семенівської гімназії № 2 «Лицарі українських степів».
Зустріч була присвячена славетним сторінкам української історії, козацькій родині, нащадкам козацької слави, козацьким традиціям і козацькій мудрості.
Читальна зала публічної бібліотеки перетворився на ігровий майданчик, бо козаки не тільки воювали, але й розважалися та грали у цікаві ігри.
Сучасні козаки гідні слави своїх предків. І це довели учні 10-х класів Семенівської гімназії № 2. Особливо цікаві завдання чекали на гімназистів під час конкурсів «Козацька кмітливість», «Одягнися козаком», «Перевага рук», «Чітко йду, з дороги не зіб’ю».
Сміливим дівчатам було запропоновано мімікою показати всю свою радість від того, що дочекалися свого коханого козака додому.
Бібліотечне свято дозволило зануритись в неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби, згадати славне минуле та героїчне сьогодення захисників України.
Гімназисти активно, цікаво і пізнавально провели час, та отримали солодкі призи за участь у святі.

 





 

Немає коментарів:

Дописати коментар