пʼятницю, 16 вересня 2022 р.

Книжкова виставка-спогад «Бахмач 43»

 Героїчні подвиги народні

Збережуться в пам’яті навік
Повернемось згадками сьогодні
У славетний 43 – й рік. Спомин старших ночі вересневі під
Багряним небом від заграв
І вітання радісному дневі Коли Бахмач визволеним став.
О.Батьковська.
День визволення міста Бахмача від нацистських окупантів. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто здобув мир та свободу рідній землі ціною власних життів. Пам’ятаємо – перемагаємо…79 років минуло з того вікопомного 9 вересня 1943 року. Все менше залишається тих, хто пам’ятає ту війну, хто пережив ті лихі роки. Архіви зберігають безцінні документи нашої історії.
Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від загарбників, і пишаємося Героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність. Нинішні військовослужбовці стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є захист рідної країни та недоторканості її кордонів. Нехай єднає нас усіх любов до України, до рідної землі, а безсмертний подвиг наших дідів надихає на добрі справи в ім'я нашої держави – України.
Шановні користувачі, звернутися до сторінок історії, щоб дізнатися більше про перемогу, про героїв, у центральній бібліотеці представлена книжкова виставка-спогад «Бахмач 43». До Вашої уваги література про бахмачан, які стояли до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися живими. 
Джерело доступу: https://www.facebook.com/groups/252107688573286


 

Немає коментарів:

Дописати коментар