понеділок, 3 жовтня 2022 р.

Лібмоб "Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає"

 Із читачами і для читачів відзначили своє професійне свято бібліотекарі Бобровицької Публічної бібліотеки. Лібмоб "Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає" був насичений різноманітними заходами та акціями, які були спрямовані на допомогу ЗСУ.

Гості свята мали змогу ознайомитись з творами українських авторів на виставці "З українським словом до перемоги", переглянути цікаві моменти із життя бібліотеки на фотовиставці, поспілкуватися та поміркувати "Якого літературного героя ви б оживили і чому?" в ході бліц-опитування.

В межах благодійної акції на підтримку ЗСУ був проведений розпродаж "Купуєш книжку - підтримуєш українську армію". Всі бажаючі могли залишити пам'ятний підпис на прапорі "Що я скажу солдату України". Прапор, разом з виробами дітей-учасників майстер-класу "Оберіг для захисників України" та їх побажаннями воїнам, будуть відправлені на фронт захисникам.
Популярною була локація з безпрограшною лотереєю та приємно дивував комплімент від бібліотеки - солодощі з передбаченнями, які обов'язково збудуться.
Гості свята не могли залишитись байдужими до кулінарних шедеврів благодійного "Ярмарку смаколиків", створених господинями  бібліотек.
Всі присутні смакували солодощами, спілкувались, згадували улюблені книжки та просто дарували хороший настрій. Тепла, радісна атмосфера свята не залишила байдужим нікого.
* Кошти, в сумі 2770 грн., які зібрали на благодійних заходах під час святкування Дня бібліотек, будуть передані на потребу ЗСУ.
 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар