2 червня – День здорового харчування і відмови від надмірностей у їжі,
який покликаний нагадати, що ми відповідальні за те, чим ми живимо свій
організм. Особливо це важливо для молодого тіла.
Тому в Городнянській
центральній бібліотеці з дівчатами говорили про здорове харчування, за
допомогою прапорців жовтого й блакитного кольорів визначали корисні та
шкідливі продукти, а останні, на жаль, полюбляє молодь. А ще сформували
разом 5 основних правил здорового харчування, а це:
-обов'язково снідати, щоб бути активними весь день і не мати проблем із зайвою вагою;
-у кожний прийом їжі включати білки, жири, вуглеводи, вітаміни;
-перекус має бути корисним (фрукти, ягоди, горіхи, кисломолочні продукти);
-дотримуватися режиму харчування (тригодинний інтервал між прийомами їжі, правильний обсяг їжі, її калорійність);
-пити достатньо води.
Говорили про традиції здорової кухні України, зокрема про новаторські кулінарні ідеї Євгена Клопотенка.
Джерело доступу: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0uoPY67QR17XBpLDi41eXULMHzAZ394VPz4npF2Skn6k1oSSpU1pEH5yLAKuTVm2Cl&id=100064942740181
Немає коментарів:
Дописати коментар