понеділок, 3 лютого 2020 р.

"Цікаві зустрічі" у Сновській центральній бібліотеці

   Зібрання клубу "Цікаві зустрічі", що вже багато років діє у дитячій бібліотеці, було присвячене зустрічі з дитинством нашого колишнього читача Дмитра Володимировича Паршенка, програміста за професією, нині жителя Києва. Візит до бібліотеки наприкінці минулого року спонукав Дмитра до благодійності й бібліотека одержала від нього подарунок - понад 100 книжок вартістю більше 10 тисяч гривень для дітей різного віку. Дмитро та його чарівна дружина Аліна, всі присутні з цікавістю переглянули слайд-презентацію про роботу бібліотеки, а бібліотекар Наталія Василівна Сильченко розповіла, якою великою популярністю серед юних читачів користуються новенькі, яскраві, різножанрові, цікаві подаровані книжки.
Книга в моєму житті - так можна коротко назвати виступ, а скоріше цікавий діалог з дітьми Дмитра.
    Святковості, неперевершеної естетичної насолоди надало всім присутнім музичне вітання від читачів - учнів музичної школи ім. Натана Рахліна. Велике за це спасибі Світлані Кузьменко, Вікторії Маковецькій. Дарині Михальченко, Маргариті Мельник, Дмитрію Ільєнку, а також і Дмитру Паршенку, який без підготовки грав на тамбурині.
   Спілкування ще довго тривало за чашкою чаю, де бесіда йшла про читацькі уподобання, висловлювалась вдячність за благодійність.







Немає коментарів:

Дописати коментар