вівторок, 16 березня 2021 р.

Розважально-пізнавальний інформ-калейдоскоп "Муркотливий чотирилапий друг"

Чи знаєте ви, що березень називають «найкотячішим» місяцем року? Щоб підтвердити цю неофіційну назву, сьогодні у бібліотеці влаштували веселий розважально-пізнавальний інформ-калейдоскоп «Муркотливий чотирилапий друг».
На гостину до нас завітали третьокласники міської школи № 2, на яких чекали розваги та цікава інформація про пухнастих домашніх улюбленців. Наші юні користувачі заздалегідь підготувались до заходу, намалювавши своїх пухнастиків.Під час спілкування виявилось, що кожна дитина має вдома чотирилапого друга і усі дітлахи обожнюють котиків. Програма заходу була дуже насиченою. Малих читайликів зацікавила інформація про незвичайні властивості кішок, їхню відданість господарям, уміння передбачати природні катастрофи тощо. Юні котомани з великим ентузіазмом відповідали на питання «Котознавчої вікторини», придумували смішні котячі імена, а потім трішечки розім’ялись під час ігор «Кіт і спритне мишенятко», «Відчуй себе котиком-муркотиком», «Киця і веселі горобчики» та інших забавах. Бібліотечні киці познайомили із книгами, котрі містять неймовірні котячі історії. А завершилася уся ця Котовасія переглядом мультфільмів «Три коти в бібліотеці» та «Том».
Свято вийшло теплим і зворушливим. А ще – було неймовірно цікаво і по-справжньому котово!  Веселі посмішки та гарний настрій панував протягом усього заходу, але навіть після його закінчення дитячий галас продовжував наповнювати стіни бібліотеки.

  Джерело доступу: https://www.facebook.com/koriukivkalib









Немає коментарів:

Дописати коментар