четвер, 10 лютого 2022 р.

Майстерня чудес

Сьогоднішня зустріч семикласників Куликівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів на чолі з класною керівницею Інна Плеса з Жуківською майстринею декоративно-ужиткового мистецтва Світланою Трубою була переповнена емоціями і однозначно запам'ятається всім її учасникам.
На початку, коли майстриня продемонструвала готовий топіарій - таку колоритну назву має подарунок. Закипіла робота, вона все набирала обертів, а потім вже кожному кортіло подивитись на власний результат роботи.
Пані Світлані допомагали найактивніші учасниці її гуртка "Майстерня чудес": Аня Дурицька, Аня Медвідь та Юлія Школік, бібліотекар Жуківської сільської бібліотеки.
А відтак, працювали разом, творчий процес захопив всіх: допомагали один одному, забули про втому, про те, хто де розмістився на початку - влаштовувались кому як зручно, так, і на підлозі теж
І от він, подарунок до Дня святого Валентина, дивний топіарій, у кожного свій індивідуальний, неповторний...
Висловлюємо щиру вдячність нашій майстрині, Світлані Трубі та її помічницям за чудову зустріч, неперевершені емоції, прекрасні подарунки до свята.
А бібліотечний коворкінг-центр відтепер має два подарунка від майстрині, які будуть прикрашати інтер'єр нашої затишної зали.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/groups/467590833632566






 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар