понеділок, 14 лютого 2022 р.

Love party «Дотепні серцеїди» та акція «Зізнайся книзі у коханні»

Цей день нам хотілося присвятити великому і світлому почуттю під назвою «Кохання». Коли вирують хурделиці і заметілі, інколи дощі, а ми ховаємо щічки за високими комірами, чи під парасольками й спішимо у справах, до нас приходить тепле свято.
День Святого Валентина – свято доволі розповсюджене. Його святкують майже в усіх країнах світу. А якщо і не святкують, то точно десь про нього чули.
Всюди нам дуже хочеться накидати червоних сердечок, додати повітряних кульок, запалити ванільних свічок і чекати чогось невимовно романтичного.
І сьогодні нам вдалося створити у бібліотеці розслаблену атмосферу з ноткою інтриги, бо все ж таки кохання живе у серці кожного. На нашій Love party «Дотепні серцеїди» дотепними стали всі. Хтось заговорив про почуття піснями, хтось віршами, хтось малював та писав компліменти, а деякі впевнено «стріляли» поглядом не гірше Купідона. Чудові фотозони додали святковості кожній хвилині. Тому тепер ви точно знаєте, де можна зробити класні фото, селфі разом з коханими чи просто з друзями.
А ще напередодні Дня всіх закоханих та Міжнародного дня дарування книжок, який також святкують 14 лютого наші відвідувачі взяли участь в акції «Зізнайся книзі у коханні». Адже, чому б не сказати теплі слова своїм улюбленим книжкам.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/korlibrary





 

Немає коментарів:

Дописати коментар