понеділок, 15 травня 2023 р.

Літературно-музичне свято «Рідна мати моя, ти ночей не доспала…»

 У ці травневі дні, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято – День матері. Берегинею кожного роду, кожної сім’ї є мудра жінка – мама. Для кожного з нас її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим. А наша любов до матері – безмежна та вічна.
У читальному залі Бахмацької центральної бібліотеки відбулося зворушливе літературно-музичне свято «Рідна мати моя, ти ночей не доспала…». Юні користувачі зібралися, щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині – рідній неньці. Гостя свята, мама Литвин Надія Іванівна, поділилася своїм досвідом виховання дітей, розповіла про те, як народження дітей змінило її життя, стало стимулом для саморозвитку та самореалізації. Пані Надія отримала сертифікат «Найкращій матусі». Присутні склали вірші про маму, написали промінці-епітети до слова «мама», ознайомилися з книжковою виставкою-інсталяцією «Мама – берегиня роду і народу». Завершилося свято відомою кожному українцеві музичною композицією «Пісня про рушник» у виконанні Дмитра Гнатюка.
В Україні цьогорічне свято, на жаль, обпалене війною, але наповнене вірою кожної матусі у щасливе майбутнє своїх дітей.
Вклонімося своїм матерям за безсонні ночі, велике терпіння, ніжні руки, гаряче серце, повсякденну турботу, невтомну працю та палку любов.

 Джерело доступу: https://www.facebook.com/groups/252107688573286/?multi_permalinks=1669138750203499&ref=share




 

Немає коментарів:

Дописати коментар