вівторок, 29 серпня 2023 р.

День пам'яті захисників України в Сновській ПБ

 До Дня пам'яті захисників України, 29 серпня, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, у Сновській публічній бібліотеці діє виставка - вшанування " Українці - нація героїв".Дата 29 серпня обрана в пам'ять про Іловайську трагедію 2014 року. Під час російсько-української війни та іловайської операції відбувся потужний прорив українських військових з російського оточення. Під час бою, що відбувався на полях соняхів, поклали своє життя велика кількість українських воїнів: 366 загиблих, 429 зазнали поранення, 158 зникли безвісті, 300 опинилися в полоні...

Соняхи – не просто символ мужності українських воїнів – це символ життя України, бо зерна соняха обов’язково проросте і відродиться наша країна, скільки б не намагалися її знищити!
Найбільше випробування для України сьогодні - збройна боротьба за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. Загиблі Герої назавжди залишаться в нашій пам'яті, бо їхній подвиг - найвища ціна жертовності та мужності за свободу та незалежність!
Героям слава!
Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих!

Немає коментарів:

Дописати коментар