четвер, 24 серпня 2023 р.

День Незалежності у Бобровицькій публічній бібліотеці

 День Незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

💙💛
32-гу річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це - велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.
Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.
У ці святкові серпневі дні, приурочені до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у КЗ «Публічна бібліотека» Бобровицької міської ради та сільських бібліотеках експонуються тематичні книжкові виставки: «Україна. Історія незалежної держави» (бібліотека для дорослих), «Україна – країна щастя і добра» (бібліотека для дітей), «України серця стук» (Кобижчанська сільська бібліотека), «Незалежна і єдина будь навіки Україна» (Озерянська сільська бібліотека), «Україна – це ти! Україна – це я! Незалежна і вільна держава моя!» (Свидовецька сільська бібліотека), «Ми вдячні Богові та долі за гарне свято – свято волі» (Ярославська сільська бібліотека), «Стань же окрасою цілого світу, наша свята Україно» (Рудьківська сільська бібліотека), «Держави славна назва – Україна» (Макарівська сільська бібліотека). Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid025AFTw8iTpo9PCKGSr8wW3TXwuUpweu4NjwJ1cLEihL1UEz4beKmD3WcHw5dUxvdSl&id=100070915545176




Немає коментарів:

Дописати коментар