пʼятницю, 8 березня 2024 р.

Зустріч із жінками групи "Здоров'я" у Менській публічній бібліотеці

У рамках інформаційно-просвітницької акції "Жінки, знайте свої права" та напередодні Міжнародного дня боротьби за права жінок у Менській публічній бібліотеці відбулася зустріч із жінками групи "Здоров'я". Заступниця начальника сектору превенції поліції Тетяна Сухенко ознайомила присутніх із ситуацією з запобігання насиллю в сім'ї, порушенню прав жінок у нашій громаді. Тетяна Петрівна наголосила на необхідності знати свої права і при потребі уміти користуватися ними.
Під час зустрічі жінки ознайомилися з літературою про видатних жінок світу. Цікава вікторина та інтелектуальні ігри додали тепла та веселого настрою всім учасницям зустрічі.
Не залишили без уваги й постать Тараса Шевченка, ювілейний День народження якого святкуємо 9 березня. Говорили про його творчість та складну долю, згадали його геніальну поезію, послухали пісні на вірші великого поета у виконанні сучасних популярних співаків. За чашкою чаю та приємним спілкуванням час проминув непомітно.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02k5cFiHLagJifRgxbJeox5hBvCdJK9cViAPX1zKAcHoxjSqJe4u154knDEHJWHSyPl&id=100064799913653

 


Немає коментарів:

Дописати коментар