понеділок, 1 квітня 2024 р.

Засідання любительського об'єднання "Рукодільниці Носівщини"

 Бібліотеки, як і люди, схожі між собою, але кожна є по-особливому неповторною та унікальною. І сьогодні, в епоху суцільної комп'ютеризації та цифрових технологій, бібліотека є конче потрібною громаді, бо залишається чи не єдиним невеличким острівцем для живого спілкування, центром розвитку творчих здібностей особистості.
Родзинкою Публічної бібліотеки Носівської міської ради є любительське об'єднання "Рукодільниці Носівщини". Його засідання - це зустрічі творчих людей, в яких вдало поєднуються талант і вдача, які шанують свою малу батьківщину, вивчають її історію, зберігають та примножують традиції декоративно-ужиткового мистецтва рідного краю.
Нещодавно відбулося чергове засідання клубу, присвячене 1000-літтю утворення Великого Князівства Чернігівського та історії Носівщини як частини Чернігівського князівства. Учасниці переглянули тематичну презентацію та прослухали краєзнавчу довідку. На запрошення майстринь на засідання завітала місцева поетеса Зоя Йосипівна Власюк . Її поезія особлива, мова співуча, а проблеми, які порушує авторка, хвилюють душу кожної людини. Поетеса познайомила майстринь зі своєю творчістю та висловила сподівання на подальшу співпрацю з бібліотекою.

 Джерело доступу: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=407303945276754&id=100079914562098&rdid=23hP38fGwqpwowqb

 


Немає коментарів:

Дописати коментар