понеділок, 1 квітня 2024 р.

Краєзнавчий екскурс «Наш край – історії скарбниця»

 Нема в людини місця дорожчого, ніж те, де вона народилась, землі, на якій зросла. Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, мову, культуру, традиції. Наш край славиться великою кількістю пам’ятних місць, які надихають, надають можливість зазирнути в минуле, з яких складається історія.
22 березня у відділі краєзнавчої роботи Козелецької центральної бібліотеки був проведений краєзнавчий екскурс «Наш край – історії скарбниця». Завітали до бібліотеки учні 9-В класу місцевого ліцею № 3 (кл. керівник Л. Череда).
Ведучі заходу – Оксана Загорулько та Микола Запорожець – ознайомили присутніх з історією визначення часу заснування Козельця та походження назви селища. Шкільний бібліотекар, краєзнавець Зінаїда Резнікова розповіла цікаві історії з життя козельчан минулих років, згадала про архітектурні пам’ятки Козельця, які не збереглися до сьогодення.
Під час заходу присутні переглянули фільм про історію селища та слайд-подорож «Мій край». Підсумувала сказане краєзнавча вікторина «В нашім місті древньому… Чи знаєте ви його?»

Джерело доступу: https://www.facebook.com/100064419562820/posts/824020246421953/?rdid=QoPbymCShdSDqhH6

 



Немає коментарів:

Дописати коментар