четвер, 9 травня 2024 р.

«Подаруймо мамі світ добра»

У травні, коли сонце своїм промінням зігріває весняну землю, розцвітають яскраві квіти, дзвенить пташиний спів, оживає природа, теплий і весняний вітер приносить нам Свято Матері. Все це нагадує, що настав час привітати найдорожчу людину у світі – матусю. Цього року День Матері в Україні святкуватимуть 12 травня.
Свято Матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її. Це свято з кожним роком стає все більш популярним, і це не дивно, оскільки мама, споконвіку була найріднішою людиною для кожного. Цей день уособлює три найдорожчі образи: образ Матері Божої, Матері-України і, звичайно, образ рідної неньки. Мама – найрідніше, найкраще, святе слово для кожної людини.
З нагоди цього свята до Бахмацької міської бібліотеки-філії для дітей завітали учні початкових класів Тиницької ЗЗСО I-III ст. на Свято Матері «Подаруймо мамі світ добра». Діти ознайомились з історією та традиціями свята, а також з художніми творами класиків української поезії, в яких оспівується образ Матері; переглянули казку про маму та відеопрезентацію «День матері: історія свята, традиції святкування в Україні та різних країнах світу». Маленькі користувачі взяли участь в майстер-класі «Листівка для найріднішої». Подарунки для мам вийшли чудовими, сонячними та креативними, адже що може бути приємнішим для матусі, як не дарунок рідної дитини, виготовлений власними рученятами. А самі дітлахи отримали гарний весняний настрій від теплої зустрічі та велике задоволення від процесу творчості.
В Україні цьогорічне свято особливе – обпалене війною... Але підкріплено великою внутрішньою силою та вірою кожної матусі, яка щоденно переймається майбутнім своїх дітей. Ці лихі часи неодмінно минуть. І чудове материнське свято буде сповнене тільки теплом і радістю!

Джерело доступу:  https://www.facebook.com/100015436081483/posts/1766343780556808/?rdid=tTSkldrRh5mUZcn0


Немає коментарів:

Дописати коментар