неділя, 2 червня 2024 р.

Відкриття простору безпечного для дітей

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у бібліотеці для дітей Публічної бібліотеки Бобровицької міської ради відбулась значна та довгоочікувана для всієї громади подія - відкриття простору безпечного для дітей. Реалізація проєкту стала можливою завдяки сприянню та підтримці керівництва Бобровицької міської ради та депутатського корпусу, Агентства ООН у справах біженців в Україні та Чернігівського осередку БФ «Рокада», відділу культури та туризму Бобровицької міської ради та наших мужніх захисників, завдяки яким ми можемо жити, творити та дарувати радість нашим дітям.
Урочисте відкриття бібліотечного простору відбулося за участі першого заступника міського голови Володимира Данішевського, представника Агенства ООН у справах біженців в Україні Сергія Реви, координатора Чернігівського осередку благодійного фонду «Рокада» Ольги Воскобойник, працівників БФ «Рокада», радниці голови Чернігівської обласної військової адміністрації Тетяни Ясочко, заступника міського голови Юлії Петренко, начальника відділу культури та туризму Людмили Луценко, керівників установ і закладів громади, читачів та добрих друзів бібліотеки.

Святковий настрій присутнім забезпечили ансамбль народних музичних інструментів Бобровицької школи мистецтв, учениця 5-го класу Бобровицького ліцею Настя Циба, майстер-клас від працівників БФ "Рокада" та зустріч з аніматором.
Нехай простір безпечний для дітей стане улюбленим місцем наших користувачів, де не лише можна взяти цікаву книгу, але й весело та пізнавально провести час з друзями, отримати потрібні знання, розвивати творчі здібності і таланти.

 Джерело доступу: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02b8FnSUA6dDvQo1othQ3SV2ZqnrCy1HeawNPaWtBdBiDyzEfKsPgRkAidSSrS8bmEl&id=100070915545176






 

Немає коментарів:

Дописати коментар