пʼятниця, 28 червня 2024 р.

Дня Конституції України

 З 1996 року в нашій країні щорічно 28 червня відзначається День Конституції України, найголовнішого державного документа, що визначає права, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.
В умовах війни День Конституції набуває особливого значення, адже демонструє незламність нашого народу та незалежність нашої країни.
З метою формування правової культури та поваги до Основного Закону держави, напередодні Дня Конституції України, працівники Бахмацької публічної бібліотеки провели бесіду, під час якої діти дізналися історію конституційного творення в Україні, пригадали конституційні права кожного українця, національні символи, традиції та обереги. По закінченню бесіди присутні взяли участь у майстер-класі з виготовлення патріотичної аплікації «Патріотичний оберіг – моя Конституція».
По завершенню заходу, бібліотекарі вкотре наголосили, що Конституція України – це не лише закон законів – це ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Обов'язок кожного з нас – поважати Конституцію та дотримуватися її приписів. Тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України, як демократичної та рівноправної держави.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/100091125811755/posts/393684693679055/?rdid=MO7aisXKsHPGxYfz




 

Немає коментарів:

Дописати коментар