четвер, 30 липня 2020 р.

"Best-дует "

"Best-дует "- ігрова програма до Дня дружби.
Дитяча бібліотека запросила своїх юних користувачів до чарівної країни під назвою "Дружба". У цій країні, не окресленій кордонами, на них чекало багато різноманітних випробувань, перемогти в яких допомагала дружба. Це рухливі, інтелектуальні і ситуаційні ігри, як "Мікрофон" необхідно було пояснити ситуацію "Як ти вчиниш по відношенню до друга". Або "Як живеш", коли треба було рухами показати те, про що йдеться в тексті, причому ритм ускорюється. Або "Референдум дружби", коли діти обирали правила, які можна записати до "Конституції дружби", голосували оплесками.
Запропоновані конкурси вимагали мобілізувати творчі можливості, знання мови і літератури, кмітливість. Прийшлось перетворюватись у різні образи, співати і танцювати, складати слова і наостанок пройти "Школу акторської майстерності" (зобразити героя за допомогою міміки).
На згадку про зустріч виготовили "Браслети Дружби" і ласувались кавуном, запропонованим приватним підприємцем Олегом Хасенком.
А бібліотечні працівники потурбувались щоб зустріч відбулася на свіжому повітрі, в затінку і комфорті, мала святкове забарвлення.




Немає коментарів:

Дописати коментар