середу, 3 лютого 2021 р.

Підведені підсумки роботи сільських бібліотек-філій Сновскої ЦБС за 2020 рік.

Лідирує Великощимельська бібліотека-філія, яку очолює професіонал Юлія Слєпцова.
Вона відзначилась цікавими акціями «Відчуй радість читання» та «Книжковий джем». Родзинкою початку 2020 року було святкування Всесвітнього дня сніговика. Знаковою подією став краєзнавчий квест «Допоки пам'ять в серці не згасає», приурочений до 77-ї річниці вигнання нацистів зі Сновщини.
Серед кращих – Тихоновицька бібліотека-філія.
Провідний бібліотекар Світлана Чечко створила затишну атмосферу, де полюбляють збиратися на посиденьки учасники жіночого клубу «Берегиня». У виставкову залу перетворилася бібліотека під час представлення робіт майстринь села «А над світом українська вишивка цвіте». Особливе враження на відвідувачів справила виставка-ярмарка робіт із дерева О. Сергєєва «Україно, мій духмяний цвіте». Зачаровувала фотовиставка світлин П. Мельника «Багато в цьому краї є краси, яку так часто ми не помічаємо». А ще цікаві заходи проводяться бібліотекою спільно з будинком культури.
Найкращі інформаційно-дозвіллєві простори створені на базі Рогізківської, Сновської та Староруднянської б/ф. Тут дітлахи із захопленням пізнають щось нове, розважаються.
Раїса Федосієнко (с. Рогізки) творчо підходить до святкування незвичних дат, наприклад, у День яблука відбувся інформ-коктейль «Яблуко на вашому столі», який вразив присутніх. А Надія Ісаченко (с. Сновське) спільно з членами дитячого об’єднання «Дозвілля» реалізувала проєкт «Бібліотека на свіжому повітрі» - вони подорожували до річки, на дитячий майданчик, на озеро, займались на бібліотечному подвір’ї.
Приваблювала дітей і бібліотечна галявина у Старій Рудні. А ще Галина Мося організувала на літніх канікулах «Майстерню радості», де діти займалися різними видами творчості.
Побажаємо переможцям подальших успіхів і нових креативних ідей.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар