понеділок, 15 лютого 2021 р.

День святого Валентина у Новгород-Сіверській міській бібліотеці

14 лютого у багатьох країнах світу відзначають День святого Валентина, або День закоханих, найпопулярнішим атрибутом якого є «валентинка».
З 02 лютого в Новгород-Сіверській міській бібліотеці тривав конкурс на кращу дитячу «валентинку», виготовлену власноруч. Відгукнулись талановиті, творчі діти з міста та маленькі користувачі Кам’янсько-Слобідської бібліотеки.
Конкурс відбувався в онлайн-форматі, а частина робіт була представлена до бібліотеки наживо на огляд журі та користувачів. Всі «валентинки» виконані з любов’ю, діти продемонстрували власну фантазію, самостійність, особисте бачення стосунків між людьми та почуттів до близьких та навколишнього світу. В кожній роботі відчувалось тепло дитячої душі.
Звучали нотки любові до матусі в роботі п’ятирічного Даніїла Коров’яка, дихало любов’ю «Жіноче серце» Хавлук Марії, аромат теплих почуттів було чути від «Пахучого серця» Неруш Катерини, віяло дитячою щирою дружбою сердечко «Моїй однокласниці» Сівенка Артема. «Від серця до серця» проніс любов у своїй «валентинці» Самбурський Денис. І всім дитячим колективом маленькі користувачі Кам’янсько-Слобідської бібліотеки створили чудову вітальну листівку-композицію «З любов’ю в серці».





Немає коментарів:

Дописати коментар