середа, 25 жовтня 2023 р.

Виставка мінівиробів з пластиліну

 У Прилуцькій міській бібліотеці для дітей ім. Павла Білецького-Носенка відкрита виставка мінівиробів з пластиліну для тих, хто цікавиться військовою технікою. Це роботи учня 9 класу Прилуцького ліцею № 5 ім. В. А. Затолокіна Тараса Джеваги.
На виставці представлено пластилінову бронетанкову техніку, численні моделі танків, літаків і бойових броньованих машин. Військові кораблі, зроблені з картону, дивують відвідувачів своєю досконалістю і простотою, бо використані підручні матеріали. Усіх, хто побував на виставці, захоплює філігранна тонка робота майстра, відтворення найдрібніших деталей кожного виробу, точність і майстерність. Ці вироби – поклик душі і серця, бажання творити, фантазувати, створювати нове.
Поруч представлено книжкову виставку, з якої можна почерпнути все про історію наземної і повітряної військової техніки. Читач знайде безліч цікавих фактів про те, як народжувались та випробовувались літаки, танки, пікапи, бронетранспортери, бойові броньовані машини, лінкори та зброя.
Вправні руки майстра створили справжні дива. Бажаємо Тарасу творчих успіхів, розвивати і надалі свою майстерність та багато-багато персональних виставок!

Джерело доступу: https://www.facebook.com/super.pmdb/posts/pfbid0369by1tqWZnPS6J2i7tKzKz2uwLTxuybeiPHHupFdUPfMxLXPf2Cb1jjKxBJwMZW6l

 


 


Немає коментарів:

Дописати коментар