вівторок, 1 листопада 2022 р.

Патріотичний батл

 31 жовтня працівники Чернігівської міської бібліотеки для дітей імені О.П. Довженка провели патріотичний батл у співпраці з офіцерами відділу цивільно військового співробітництва оперативного командування «#Північ», між двома командами «Розбійники» та «Гарбузики» – учнями 7-В загальноосвітньої школи №20.
Тематика інтелектуального змагання була присвячена історії козацтва та нашим сучасним захисникам та захисницям.
Учні розділилися на дві команди і інтелектуальне змагання почалося. Не вистачить слів, щоб передати всі емоції, які супроводжували «справжній бій» на краще знання історії та традицій козацтва. Завдання були не прості. Спочатку розминка. Потрібно було відповісти на питання, що стосувалися побуту козаків. Далі завдання ставали складнішими і перевага переходила від однієї команди до другої. Напруга зростала. Інколи не вистачало витримки і виникали навіть суперечки. «Кошовим отаманам», які очолювали команди, непросто було здобути перемогу в конкурсі, бо питання були дійсно складні.
Співорганізатори – військові, підготували від себе завдання, що стосувалися Збройних сил України. І тут школярі показали себе з кращої сторони, вони відповіли на всі питання, чим неабияк здивували військових. Учні закидали їм багато питань, бо вони цікавляться станом наших Збройних сил і фронтовими новинами. Після підбиття підсумків та визначення команди переможців, військові подарували всім учасникам книжки на патріотичну тематику. Бібліотекарі всіх учнів пригостили солодощами, а команда переможців "Гарбузики" отримала ще й збірку літератури та інформаційний матеріал, для підготовки до наступного тематичного батлу, присвяченому Європі.
Офіцери від Чернігівської міської централізованої бібліотечної системи отримали в подарунок - окопні свічки, які виготовила для них волонтерка Анастасія, найближчим часом військові передадуть їх своїм побратимам.

 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар