четвер, 24 листопада 2022 р.

Зустріч майстрів пера в міській центральній бібліотеці ім. Л. Забашти

    23 листопада в міській центральній бібліотеці ім. Л. Забашти відбулася літературна зустріч майстрів пера Прилуччини «Під поетичним небом осені».
   З великою зацікавленістю присутні слухали Анатолія Логвиненка, який презентував свою третю поетичну збірку «Скарби з бабусиної скрині». Унікальність поезії пана Анатолія в тому, що він з легкістю використовує діалект та суржик і це не заважає сприймати його книгу, як художньо-документальну сповідь дитинства.
   Почесною гостею зустрічі була поетеса, журналістка, краєзнавиця з Ічні Наталія Черненко, яка презентувала свої поетичні збірки «Абрикосові дощі» та «Крапелька небесної води». Наталія Йосипівна також розповіла про краєзнавчий альманах «Ічнянська криниця», редактором якого вона є протягом багатьох років.
  Відкриттям зустрічі стала творчість Олександра Черних, який презентував свою першу поетичну збірку «Пісня сумного янгола». Патріотичні вірші пана Олександра здивували й порадували присутніх.
  Свої нові творчі напрацювання представили прилуцькі поети Євген Постульга, Світлана Коробова, Тетяна Шевченко.
   Своєю поезію вразили й аматори поетичного слова Ірина Іващенко, Тетяна Бабенко, Наталія Горб та Ніна Горбань.
   Учасники зустрічі були приємно здивовані поетичними напрацюваннями молоді: дипломантки літературно-мистецької премії ім. Л. Забашти «Квіт папороті» Катерини Скрипки, Марії Анікіної, Таміли Ващук.
   Павло Черніков презентував свій другий том «Вибраного». У книзі один розділ представляє поезії автора, які Павло Іванович продекламував на зустрічі.
  Протягом усієї зустрічі ведуча заходу, головний бібліотекар Ніна Горбань, робила інформхвилинки про нові імена в сучасному поетичному світі та стан літературного процесу в новітній добі.
   Директор бібліотеки Людмила Зубко привітала поетів із новими збірками та побажала усім присутнім творчого натхнення та нових досягнень на поетичній ниві.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/biblioteka.zabashty/posts/pfbid0WuXhWpx9zt7Fz1Ci4cfkvALxzKt5Lxm5DbHiVgk1m2aJZ8p3VsTgDh88K8rEwjozl





 

Немає коментарів:

Дописати коментар