вівторок, 20 грудня 2022 р.

Проєкт "Економічний RestART" стартував у Чернігівській МЦБС

Перша лекція в рамках проєкту "Економічний RestART" вже цього тижня! Запрошуємо на зустріч з власницею Librarium Оксаною Саквою.

За даними соціальної мережі для ділового спілкування LinkedIn, маркетолог входить до списку десяти найпопулярніших сучасних професій. З кожним роком кількість вакансій у цьому напрямку зростатиме.

Якщо хочете довідатися про тонкощі однієї з найпопулярніших професій, запрошуємо на зустріч «Як розпочати карʼєру в маркетингу?». Гостя зустрічі – Оксана Саква – авторка та мама бренду проєкту Librarium (8 магазинів на території України), керівниця інтернет-магазину vv.ua.


Під час зустрічі Оксана розповість:
📣
власну історію розвитку та етапи професійного зростання;
📣
де найкраще здобувати практичні знання з маркетингу;
📣
чим на практиці займається маркетинг-менеджер, менеджер з реклами, трафік-менеджер, бренд-менеджер, SMM-менеджер, контент-менеджер, PR-менеджер, event-менеджер, business-аналітик;
📣
про спеціалізацію в digital-marketing.
📆
: 21 грудня 2022 р.
⏱
: 15:00 – 17:00
📬
: Чернігівська міська бібліотека імені М.М. Коцюбинського (м. Чернігів, вул. Кирпоноса, 22).
Зустріч відбудеться в онлайн та оффлайн форматах, тобто ви можете фізично прйити в бібліотеку, або приєднатись на зустріч через платформу ZOOM.
Щоб стати учасником зустрічі з Оксаною Саква, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3FFjns8) .

Зустріч проводиться в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks. Деталі за посиланням: https://www.facebook.com/chernihivlib/posts/pfbid02Qg4VoR775v5VkzLsTKBwCLLQq57onDuoHXNZrAKCkMRhdqffb1XagDTWfXVPAkEol




Немає коментарів:

Дописати коментар