пʼятницю, 10 листопада 2023 р.

Співпраця ГО "Лампа" та Сновської публічної бібліотеки

Протягом останніх двох тижнів працівники Громадська організація "Лампа" та Сновської публічної бібліотеки були зайняті пакуванням, і тепер розпочали роздачу фінальної частини гігієнічних наборів.
Цю допомогу отримають дівчата від 13 років та жінки з різних сфер суспільного життя нашої громади, а саме: волонтерки, активістки; представниці громадських організацій, любительських об'єднань та спільнот; співробітниці закладів культури та учасниці творчих колективів Сновщини; ВПО.
Нагадаємо, що раніше 800 жінок та дівчат уже отримали такі набори для особистої гігієни.
Ми переконані, що ця ініціатива допоможе жінкам та дівчатам нашої громади почувати себе більш впевнено та захищено, оскільки можливість догляду за собою має велике значення для підвищення власної самоповаги та комфорту.
Ініціатива впроваджується за технічної підтримки ООН Жінки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) Women's Peace & Humanitarian Fund, гнучкого і оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.
WPHF надає термінове фінансування місцевим жіночим організаціям громадянського суспільства (ОГС) в Україні. За технічної підтримки структури ООН Жінки WPHF фінансує жіночі організації та очолювані жінками ОГС для підтримки їх важливої на передовій діяльності, надання термінової гуманітарної допомоги жінкам-біженкам та внутрішньо переміщеним особам (ВПО), а також для захисту жінок та дівчат від сексуального та гендерного зумовленого насильства.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0zfp3E4FXEVth55sJn9apGcoZ8neTQ5RTxKc7e1LofKUSQHvdBy6CDh15aaEVn2V5l&id=100064712351631

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар