вівторок, 21 листопада 2023 р.

Майстер-клас та пізнавальна експедиція до підводного світу

 20 листопада у Корюківській публічній бібліотеці милувалися красою підводного світу. Для цієї подорожі не знадобились ні батискаф, ні акваланги. Мандрівку здійснили у своїй уяві, а допомагала в цьому, як завжди, книга.
Під час пізнавальної експедиції дітлахи дізналися про те, хто живе в океані, на якій глибині, чим харчуються морські мешканці, яка найбільша тварина на планеті, хто найшвидший, найнезвичайніший та найнебезпечніший у підводних глибинах.
Найзахопливішою виявилась розповідь про восьминога. Адже ця найрозумніша серед усіх безхребетних істота має хорошу пам’ять і добре вчиться. Восьминогів можна навіть приручити та дресирувати. Вони мають три серця та кров синього кольору.
Отож, цього чудернацького мешканця океану діти і спробували створити власноруч. Для цього знадобилися: кольоровий папір, ножиці, клей, лінійка, олівець і трішки фантазії.
Цікавий та захопливий майстер-клас дуже сподобався дітям, адже він простий у виконанні і вони легко могли змайструвати кумедного восьминога.

Джерело доступу:  https://www.facebook.com/korlibrary/posts/pfbid031BxfF1Ay9TSBkMtnibEDXN1Z9uWngjRiapig58gwC4R9YQfzYKjXTfvT2bvzKNrel

 





Немає коментарів:

Дописати коментар