середу, 8 листопада 2023 р.

Майстер-клас «Барви осені»

Якщо дні стали коротшими, а сонце позолотило верхівки дерев, розфарбувало листя в строкаті яскраві кольори – у гості завітав осінній місяць – листопад. Багато хто не любить осінь через дощову погоду, спогади про пронизливі вітри і наближення зимових холодів. Але ще на початку цієї пори року природа одягається в золоте вбрання, а з дерев повільно опадає різнокольорове листя.
Осінь – дуже гарна пора року. Недаремно осінь в народі називають чарівницею. Незабаром стане зовсім холодно, облетить золоте листячко і настане сумна бідна на яскраві кольори пізня осінь, а поки що ми радіємо осінньому ще теплому сонечку, барвистому вбранню дерев і звісно пишним осіннім квітам.
3 листопада працівники Бахмацької бібліотеки для дітей провели для учнів 3-А класу ліцею № 1 майстер-клас «Барви осені». Яскраві кольори осені надихнули бібліотекарів і читачів на створення чудових осінніх листочків. В конкурсі «Краща осіння поробка» переможців і переможених не було – всі паперові осінні листочки були прекрасні. 

Джерело доступу: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02fH4CFZLUXRNzrPtGXJgQKxgbaPoRX5K5JziW34neyoCD5ZonibUhJRapADA9MGiZl&id=100015436081483





Немає коментарів:

Дописати коментар