четвер, 11 січня 2024 р.

«Різдвяні зустрічі з книгою»

 Коли приходить зима, випадає перший сніг та морозять щічки перші морози, ми неодмінно починаємо чекати і готуватися до новорічних та різдвяних свят, які є найулюбленішими, адже супроводжуються прикрашанням ялинки, блиском різнобарвних іграшок та вогників, новорічними подарунками, неочікуваними сюрпризами та зустрічами.
Незвичайну зустріч у ці дні для вихованців ДНЗ № 28 С. Ф. Русової підготували та провели бібліотекарі Сухополов'янської публічної бібліотеки спільно з вихователями Т. Воєводіною, Л. Козуб та муз. керівником Л. Колосковою.
Зустріч розпочалася з традиційного для українців вручення короваю. Потім бібліотекар розповіла дітям про бібліотеку, які книги там є і як можна взяти їх додому. За допомогою викладки літератури малеча дізналася про традиції святкування новорічно-різдвяних свят, про обереги українських родин, колядки та щедрівки.
Не обійшлося свято без веселощів та розважальних ігор під час яких лунали новорічні мелодії, діти танцювали, співали, відгадували загадки і просто веселились…

Джерело доступу: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02oJsXbDjWsCgfZA482rTBsNbRHsTEZgKwbtFj4nm3vkJX6hLhkduVJVEffMqPrnBwl&id=100091125811755





 

Немає коментарів:

Дописати коментар