четвер, 25 січня 2024 р.

Новгород-Сіверська міська бібліотека взяла участь у флеш-меседжі «Календарна обрядовість у роботі сучасної бібліотеки»

Одним із форматів партнерства Новгород-Сіверської міської бібліотеки з освітніми закладами громади є проведення спільних заходів з використанням інноваційних форм. Особливо це стосується проведення краєзнавчих заходів. Наявність у міській книгозбірні відповідного ресурсу, що містить відомості про регіон, та досвід краєзнавчої роботи дозволяють бібліотеці взяти на себе роль інформаційного центру для учнів та вчителів.
23 січня завідувач сектору обслуговування дошкільників та учнів 1-9 класів Новгород-Сіверської міської бібліотеки Світлана Цурган взяла участь у флеш-меседжі «Календарна обрядовість у роботі сучасної бібліотеки». Захід був організований комунальним закладом «Новгород-Сіверський центр професійного розвитку педагогічних працівників» і проходив у форматі Zoom.
У своєму виступі Світлана Цурган поділилася зі шкільними колегами досвідом  щодо організації роботи з користувачами, які займаються народно-прикладним мистецтвом, та популяризації їхніх робіт, розповіла про народознавчі заходи, які проходять у бібліотеках-філіях для користувачів-дітей. Наголосила, що той багатющий скарб звичаїв нашого народу, який ми отримали в спадок, – мусимо зберегти та передати іншим поколінням.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/100079519777948/posts/370616102265713/


 

Немає коментарів:

Дописати коментар