вівторок, 17 січня 2023 р.

 "Реновація Промприладу: як ревіталізувати старий завод та принести суспільству користь"

 "Реновація Промприладу: як ревіталізувати старий завод та принести суспільству користь" - такою була тема зустрічі з Аліною Токмиленко, директоркою з розвитку інноваційного центру Промприлад Реновація, співзасновницею ресторанної компанії «23 Ресторани», яка проходила 16 січня в Прилуцькій МЦБ ім. Л. Забашти. Цей діалог із прилучанами відбувся завдяки участі бібліотеки в проєкті креативних індустрій RestART, який реалізується за сприяння ГО Українська бібліотечна асоціація.
Спікерка розповіла про свій досвід роботи: як із закинутого заводу можна зробити потужний сучасний Центр розвитку культури, бізнесу, освіти. На прикладі Івано-Франківського колишнього нефункціонуючого заводу промислових приладів директорка Центру розповіла про народження ідеї створення Реновації Промприладу, про перші кроки розвитку та стадії ревіталізації, напрямки діяльності та юридичні моделі інвестиційної безпеки інвесторів.
Цікаво і жваво пройшов діалог зі старшокласниками про власне бачення новітньої моделі свого міста, про його культурний на бізнесовий розвиток.
 
 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар