понеділок, 30 січня 2023 р.

Бібліотека ім. М. Коцюбинського приймала Ольгу Герасим'юк та Катерину Єгорушкіну

 Бібліотека ім. М. Коцюбинського радо приймала гостей від PEN Ukraine - журналістку, телеведучу, голову Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Ольгу Герасим'юк та письменницю й казкотерапевтку Катерину Єгорушкіну.
Під час зустрічі говорили про літературу як інструмент психотерапії, про книжки для дітей на непрості теми, про те як свідчення стають літературою й навпаки. Катерина Єгорушкіна ознайомила слухачів зі своєю новою книжкою "Мої вимушені канікули" та проєктом "Голоси свідків".
Ольга Герасим'юк говорила про інформаційну війну та роль у ній телебачення, радіомовлення й літератури. Поділилася досвідом роботи Нацради в боротьбі проти російської пропаганди, відповіла на численні запитання слухачів.
Міська централізована бібліотечна система також надзвичайно вдячна за щедрий дарунок який привезли гості - безліч книжок для поповнення фондів бібліотек, які постраждали під час воєнних дій.

Джерело доступу:https://www.facebook.com/chernihivlib/posts/pfbid02oMr329mwuHS7SMTYY7LSsvZgdoMfkACQnr129VKSqmi4RsEZJVTUjHPq3uaebqCql




 

Немає коментарів:

Дописати коментар