понеділок, 20 лютого 2023 р.

Виставка-реквієм «Ви першими стали за гідність, за волю» та година вшанування «Герої не вмирають доки пам’ять про них жива»

 Згідно з Указом Президента України №69/2015 щорічно 20 лютого в Україні відзначається День пам’яті Героїв Небесної Сотні. За вільну демократичну Україну боролися вони за покликом душі, мужньо, як лицарі. За неї, єдину й полягли. Сьогодні вся країна схиляє голову перед Героями Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом, заплативши за перемогу надзвичайно високу ціну – власне життя. Під прапором стояли, під прапором й спочили… Та Герої не вмирають! Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі.
До цієї пам’ятної дати у Вертіївській сільській публічній бібліотеці оформлена та презентується виставка-реквієм «Ви першими стали за гідність, за волю» та відбулася година вшанування «Герої не вмирають доки пам’ять про них жива».

Джерело доступу: https://www.facebook.com/bcpbbibioteka/posts/pfbid0Km4G623LxdG25Luiy6Egc8sgnS2CupMeLRJcCgXtUeRS4ns9fDdRUJ6iHdjJYfD4l




 

Немає коментарів:

Дописати коментар