понеділок, 12 серпня 2024 р.

Занятті з психосоціальної підтримки "Інтуїтивне, правопівкульне малювання"

 У час війни спокій та рівновага схожі на вершини, яких дістатися важко. Проте дуже необхідно, аби продовжувати виконувати звичні справи.
Саме тому юні читачки Корюківської публічної бібліотеки на занятті з психосоціальної підтримки наповнювалися хорошими емоціями, переключалися. Працювали у техніці арттерапевтичного напрямку "Інтуїтивне, правопівкульне малювання".
Така техніка допомагає вивільнити свої емоції через фарби, заспокоїтися, позбавитись від внутрішніх бар’єрів, набути внутрішньої гармонії, проявити індивідуальність. А ще цей метод допомагає збільшити мозкову активність у п’ять разів, що стане в пригоді під час освоєння нового навчального матеріалу.
Дівчата із задоволенням поринули у творчий процес. Малюнки вийшли дуже гарні, емоційні. Створювали враження легкості й романтичності.
Заняття інтуїтивним малюванням стало не лише надихаючим та захоплюючим, але й допомогло повірити у свій талант абсолютно кожній учасниці.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/korlibrary/posts/pfbid02zjcdUPVGvjP9Q2wr5QwihCuEpCwaQFwWpmm6vFQ8mmztdg2J5owcBRs5n25rqodl

 


Немає коментарів:

Дописати коментар