вівторок, 6 серпня 2024 р.

"Бібліотечне літо" триває...

 У Городнянській центральній бібліотеці 5 серпня стартували чергові літні активності в бібліотеці "Бібліотечне літо". Аби цікаво провести час на літніх канікулах, у бібліотеці зібралася вже п'ята група дітлахів, на яких очікують веселі ігри, конкурси, різноманітні розваги, приємне спілкування.
Першого дня діти завжди знайомляться один з одним. Сьогодні грали в ігри та говорили про дружбу. Чудово провели час у компанії представників Програми CLEAR, які залишили дітей усміхненими, задоволеними та щасливими.
Бібліотечне літо у Городнянській бібліотеці дійсно насичене. Для дітей проводять квести, майстер-класи з приготування смаколиків (тістечко "Картопелька", бургер), зустрічі з цікавими людьми, організовують екскурсії до Менського зоопарку, пожежно-рятувальної частини, місцевого краєзнавчо-історичного музею, міського будинку культури, школи мистецтв тощо. 

Більш детально ознайомитись з інформацією про літні активності в бібліотеці "Бібліотечне літо" можна на сторінці бібліотеки у фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064942740181



 

Немає коментарів:

Дописати коментар