пʼятниця, 11 жовтня 2024 р.

Презентація літературного проєкту "Слідом за #Голосами"

 10 жовтня у приміщенні КЗ «Публічна бібліотека» Сухополов’янської сільської ради відбулася презентація унікального літературного проєкту "Слідом за #Голосами", який представляла директорка Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Романа Іваничука та засновниця Всеукраїнського форуму військових письменників, упорядниця книги-антології #Голоси Тетяна Пилипець. Разом з нею всі присутні мали змогу послухати, щось запитати, побажати та обійняти Володимира Коротю (ПОВСТАНЦЯ) – українського письменника, громадського діяча, військовослужбовця, «Народного героя України», одного з авторів антології #Голоси, та власних книг «Пригоди фантома», «Роздуми фантома про державотворення»; та Ольгу Криштопу – українську волонтерку, громадську діячку з Львівщини, письменницю, авторку щемливих поезій.
Збірка #Голоси, яка вже була у фонді книгозбірні за сприяння Українського інституту книги, зазвучала для всіх по-новому й стала справді живим зв’язком з людьми, що пишуть для нас із фронту та є творцями новітніх сторінок історії України, її культури, літератури.
Дякуємо всім гостям, учасникам мандрівного літературного туру містами України за неймовірну зустріч, тепло їх сердець і творчість наших найдорожчих Захисників, за подаровану бібліотеці цілу добірку книг, які вже незабаром будуть на полицях у відкритому доступі, яскравий приклад незламності духу, стійкості, патріотизму, підсилення віри у нашу неодмінну ПЕРЕМОГУ.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/100091125811755/posts/464467886600735/?rdid=64TQD7rm35ixAYT7

 


Немає коментарів:

Дописати коментар