четвер, 17 жовтня 2024 р.

Майстер-клас «Сипле осінь листям золотим»

 Осінь… Стільки краси, лірики, музики, радості й тихого смутку приносить нам ця чарівниця! Тепле бабине літо, затяжні дощі, легкий, прохолодний вітер і, звичайно, падаюче осіннє листя. Це пишна, різнобарвна, золота і сонячна пора року. Щедра осінь вже завітала до нас із гостинцями, розмалювала золотими фарбами все навкруги. Приваблює вона нас своєю мінливістю і буянням осінніх барв, а також тим, що балує нас щедрістю та багатством.
Саме ця осіння краса надихнула учнів 5-В класу Бахмацького ліцею №1 взяти участь у майстер-класі «Сипле осінь листям золотим», який відбувся в Бахмацькій міській бібліотеці-філії для дітей.
Маленькі користувачі з великим ентузіазмом поринули у творчий процес, дозволивши своїй фантазії розкритися повною мірою. Діти з радістю створювали об’ємні аплікації з осіннього листя та кольорового паперу, відчуваючи захоплення від кожного етапу роботи.
Майстер-клас подарував присутнім не лише безліч позитивних емоцій, але й незабутні враження. Діти весело провели час у колі друзів, дізналися багато нового про осінь, осінні місяці та їхні назви, брали участь у вікторині «Пригощає осінь нас дарами», ознайомилися з виставкою-інсталяцією «Золота осінь», і з чудовим настроєм повернулися додому, тримаючи в руках свої неповторні, творчі роботи.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/100015436081483/posts/1879863575871494/?rdid=dnY9GDijHvspgY8f





Немає коментарів:

Дописати коментар