пʼятниця, 18 жовтня 2024 р.

Проєкт «Імена у назвах вулиць»

У Чернігівській центральній бібліотеці ім. М. М. Коцюбинського пройшла чергова зустріч у рамках освітнього проєкту «Імена у назвах вулиць».
Цього разу говорили про визначних діячів української історії Кирила Розумовського, Михайла Грушевського та Степана Бандеру.
Спікери: кандидат історичних наук, доцент інституту історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М. Лазаревського Сергій Токарєв, член робочої групи з перейменування вулиць Андрій Тертілов, співробітник Українського інституту національної пам'яті, член робочої групи з перейменування вулиць Сергій Бутко.
Проєкт «Імена у назвах вулиць» був започаткований у вересні цього року Управлінням культури та туризму Чернігівської міської ради спільно з Чернігівським туристично-інформаційним центром. Він передбачає серію зустрічей наживо з дослідниками, істориками, краєзнавцями, журналістами, а також екскурсії вулицями.

Джерело доступу: https://www.facebook.com/chernihivlib/posts/pfbid0GTBs1XEVeeMQwyKETSnTwfpXbKt884koeBhr2vhfJbSZUVCvSriUsDVM1SVfZTmXl






Немає коментарів:

Дописати коментар